Jozefien en Ipo zijn niet meer ter adoptie!!

Jozefien en Ipo

Dag iedereen! Wij zijn Jozefien en Ipo, zus en broer, bijna 3 maanden oud en vier poten op 1 buik. Daarom gaan wij samen op zoek naar een nieuwe thuis. 

We zijn allebei echte speelvogels. Van hengels tot balletjes, van lege dozen tot laserlampjes, alles is plezant! Samen spelen met elkaar doen we ook supergraag, dan hollen en rollebollen we alle kanten op. Na het vele spelen, zoeken we graag een goed plekje op je schoot voor een heerlijk dutje en dan zetten we onze ronkmachines aan. 

Jozefien is een dametje die weet wat ze wil. Als ze opgepakt wil worden, zal je het zeker horen. En het liefst kijkt ze van op de schouder mee wat haar mensen allemaal aan het doen zijn. Ipo is te vinden voor elk avontuur en gaat graag op ontdekking. Daarnaast is zijn grootste hobby het verorberen van lekkere hapjes en zijn lekker zachte vachtje goed onderhouden. 

Buiten zijn we nog niet geweest, maar het lijkt ons wel heerlijk om dat eens te gaan verkennen als we wat groter zijn. En omdat we zo’n knuffelende speelvogels zijn, lijkt het ons ook wel tof om terecht te komen op een plekje met wat leven in de brouwerij (kinderen jong of oud, andere poezenvrienden,…).

Hebben jullie zo’n huisje voor ons?

Wil je Jozefien en Ipo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier