Jules en Ayla zijn niet meer ter adoptie!!

Adembenemende Ayla en jolige Jules

Dag allemaal,

Ik ben Jules, een flinke kater van zo’n 4 jaar oud en samen met mijn zus Ayla ben ik op zoek naar een definitieve thuis. Het was niet gemakkelijk, die eerste opvangperiode. Mensen. Ik moest er niet van weten. Maar nu ik weet dat ik niet meer zelf op zoek moet naar mijn eten, is mijn interesse wel gewekt. Ik ben nog geen schootkatje, maar ik kan die aaitjes wel meer en meer appreciëren. Zusje Ayla is ook nog erg onzeker.

En ik ben Ayla, een mooie dame van zo’n 4 jaar oud en samen met broer Jules ben ik op zoek naar een definitieve thuis. Ik ben nog wat verlegen en je kan me dus nog niet aaien, maar ik ben wel al graag ‘op afstand aanwezig’. Grote broer durft al wat meer en ik hou hem goed in de gaten. Hij helpt mij om kleine stapjes dichter bij de mensen te zetten.

Wij zijn dus op zoek naar een alleenstaande, koppel of gezin met grote kinderen met geduld en oog voor kattentaal. Je zal even geduld moeten hebben met ons, maar ik denk dat wij misschien wel eens best buddies kunnen worden.

Wil je Jules en Ayla adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Jules en Ayla adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier