Onderstaande katjes worden steeds in duo ter adoptie geplaatst

Jules en Ayla

Adembenemende Ayla en jolige Jules Dag allemaal, Ik ben Jules, een flinke kater van zo'n 4 jaar oud en samen met mijn zus Ayla ben ik op zoek naar een definitieve thuis. Het was niet gemakkelijk, die eerste opvangperiode. Mensen. Ik moest er niet van weten. Maar nu ik weet...

Lees meer

Evita en Toulouse

Kamerkatten Evita & Toulouse Evita en Toulouse zijn twee jaar oud en samen opgegroeid als kamerkatten. Ze hebben elk hun eigen karakter. Evita is een extraverte, speelse kattin. Tijdens het spelen kan ze stevige spurtjes trekken en ’s avonds komt ze wat bij je liggen om tot rust te komen....

Lees meer

Marley en Camily

Jonge Zilse zotjes Marley en Camily Hallo iedereen! Wij zijn Marley (witte kater) en Camily (bruin getijgerde kattin). Twee kittens van bijna 5 maanden oud. Samen zijn we op zoek naar een gouden mand. Ons opvangmoeke noemt ons wel eens de Bonnie & Clyde van ZIL want aan actie ontbreekt...

Lees meer

Ivy en Jason

Zusje Ivy en broerie Jason Hoi, wij zijn Ivy & Jason. Twee kittens van 2 maanden oud. Ikzelf, Jason (wit-zwarte kater), neem graag even het woord zodat ik mezelf en mijn zusje kan voorstellen. Mijn zus Ivy (zwarte kattin) is nog wat verlegen, maar samen met mijn moedige inborst komen...

Lees meer

Onderstaande katjes worden solo ter adoptie geplaatst

Lady

Hartenkoningin Lady Zoek je een prachtige dame met pit ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Lady, een kattin van 9 jaar en ik weet wat ik wil. En ook wat ik niet wil. Ik ben geen velcropoes die stante pede op je schoot komt...

Lees meer