Katjes op zoek naar hun gouden mandje...

Lucy

Lucy Hoi dames en heren,  Ik ben Lucy, een katje met een rugzakje, nu 9 jaar oud. Ik ben in opvang gekomen bij ZIL nadat ik agressief gedrag begon te...
Lees Meer

Foeksia

Florissante FoeksiaHoi! Ik ben Foeksia, een prachtige, grijs-zwart getijgerde kattin van zeven jaar oud. Voor ik bij ZIL kwam, sprak ik Japans. Ik ben dus nog Nederlands aan het leren...
Lees Meer

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!