Onderstaande katjes worden steeds in duo ter adoptie geplaatst

Bollie en Billie

Gentleman Billie en La Diva du Divan Bollie Dag iedereen, Mogen we onszelf even voorstellen? Wij zijn zwarte kater Billie en zwart-witte kattin Bollie van 5 jaar oud. We zijn een onafscheidelijk duo dat samen op zoek gaat naar een gouden mand. Ik, Gentleman Billie, ben de grootste knuffelaar ooit...

Lees meer

Friandise en Bommel

Zilse Zotjes Friandise en Bommel Wij zijn Bommel en Friandise. Een broer en zus van 3 maanden oud. Toen we in ons opvanggezin aankwamen waren we heel bang van mensen en geluiden. De eerste week hebben we vaak op ons moeke geblazen. Maar met veel geduld en liefde hebben we...

Lees meer

Onderstaande katjes worden solo ter adoptie geplaatst

Syry

Wild Beauty Syry Hallo iedereen, Mijn naam is Syry en ik ben een stevige zwart-witte kater van 7 jaar. Na jarenlang zwerven in het Leuvense, heb ik een fijn opvangadresje gevonden bij ZIL. Samen met mijn opvangmoeke heb ik een heel parcours afgelegd. Ik kom vragen om gestreeld te worden...

Lees meer

Mochi

Stoere prachtkater Mochi Buongiorno! Ik ben Mochi, een stoere witte kater van 2,5 jaar oud en ik ben op zoek naar mijn gouden mandje. Mijn opvangmama heeft gezegd dat ik maar eens goed moest opschrijven waar ik net naar op zoek ben, dus hier ga ik dan. De dierenarts heeft...

Lees meer

Josephine

Babbelmie Josephine Hey iedereen, Ik ben Josephine, Joske voor de vrienden. Ik ben een prachtige jonge kattin van 2 jaar. Ik kreeg vroeger een knip in mijn oor, zoals een echte straatkat. Maar ik ben echt zo graag bij mensjes. Het heeft geen naam. Vanaf dag 1 was ik al...

Lees meer

Remi

Speelse kleine rakker Remi Hallo, Ik ben Remi, een jonge kater van 6 maanden die veel op een mini tijger in een schapenvelletje lijkt. Maar ik ben wél een grote speelvogel, zegt mijn opvangmama. Met veel talentjes. Ik ravot en kroel bijvoorbeeld als geen ander. Mijn opvangbroertje is mijn beste...

Lees meer