Kootje en Leootje zijn niet meer ter adoptie!!

Kootje en Leootje

Vliegende raketjes Kootje en Leootje

Hoi allemaal!  

Wij zijn Kootje (zwart-wit) en Leootje (grijs getijgerd), twee kittens van twee maanden oud. Met ons erbij, ga je je niet meer vervelen! Wij houden van spelen de hele dag door.

Ik, Kootje, ben een echte raket, ik vlieg alle kanten op. Va-va-voem! Ravotten en spelen met alles wat beweegt, kan ik als de beste. En dan liefst ook nog eens de hele dag door. Verder ben ik een echte kampioen in klauteren en klimmen. Ik spring overal op en onder. Doordat ik het zo druk heb met spelen, heb ik weinig tijd om te knuffelen. Maar zo af en toe een aaitje vind ik precies toch wel tof. Ik hou ervan om op verkenning te gaan en ben klaar voor elk avontuur. Buiten ben ik nog niet geweest maar dat lijkt me wel spannend!  

Ik, Leootje, hou net zoals mijn broertje veel van spelen. Samenspelen met Kootje is superleuk. Whieeee! Spelen met balletjes, de achtbaan of een hengel vind ik even plezant. Soms geniet ik vanop een afstandje mee terwijl Kootje achter alles aan racet. Verder hou ik ook wel van een lekker lui dutje, liefst op een knus plekje. Ik kom nog niet zelf achter knuffeltjes vragen maar als ik wat slaperig ben, vind ik een aaitje al eens fijn. Wel zachtjes aaien, anders schrik ik nog een beetje. Ook mij lijkt het wel leuk om de buitenwereld te ontdekken.

Wil je Kootje en Leootje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier