Kya is niet meer ter adoptie!!

Knuffelbeer Kya
 
Kattin Kya is niet alleen een prachtige lapjeskat, maar ook een rasechte knuffelbeer. Ze ronkt op je schoot en wil altijd bij je zijn. Volgens haar opvangmama heeft ze echt een hart van goud, zo lief is ze. 
 
Daarnaast is ze met haar 1 jaar best nog jong en dus ook nog wel een beetje een speelvogel. Ze is in de fleur van haar leven en laat dat graag zien. Ze rent het huis door, gebruikt haar speelgoed heel veel en ze houdt van krabpalen. Soms gaat ze zo hard op in het spelen dat ze onbedoeld haar nageltjes daarbij gebruikt, maar dat is echt niet slecht bedoeld!
 
Kya zou in haar nieuwe thuis heel erg graag naar buiten kunnen om nog meer op ontdekking te kunnen gaan. Medisch gezien is Kya kerngezond, maar toch heeft ze af en toe een plasaccidentje naast de kattenbak. Aangezien de dierenarts haar binnenstebuiten heeft gekeerd en geen medische oorzaak kan vinden, is dat waarschijnlijk stressgerelateerd gedrag. Kya zoekt dus een rustige thuis zonder kinderen of andere huisdieren zodat ze helemaal op haar gemak kan zijn. Daarnaast moeten haar nieuwe baasjes er ook tegen kunnen dat ze misschien af en toe een accidentje heeft (en voldoende kattenbakken voorzien en deze goed schoon houden). 
 
Past deze hartendief bij jou? Vul dan het adoptieformulier in en kom eens kennismaken met prachtige Kya! 

Wil je Kya adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier