Levi en Yuma zijn niet meer ter adoptie!!

Levi en Yuma

Broertjes Levi en Yuma hier! Bedankt om ons tekstje te lezen, wij zijn namelijk samen op zoek naar een nieuwe thuis.

Ik, Yuma, ben een haantje de voorste. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen zin heb in spelen en avontuur! Tot nu toe hebben ze nog niets gevonden waar ik bang voor ben (enkel de stofzuiger zie ik minder graag), ik kan heel de wereld aan. Stil zitten is niet aan mij besteed en ik speel ook super graag verstoppertje, dan moet je mij komen zoeken en hops, dan moet je wel met mij spelen!

Levi, mijn broer, kan naast het avontuur en spelen ook wel genieten van een rustig momentje. Nu ja, hij volgt mij natuurlijk wel op de voet en speelt dan vrolijk mee met alles dat ik voorstel. Maar daarnaast kan hij ook wel eens een stevig dutje appreciëren en wat aaitjes over zijn bolletje.

Hebben jullie nog een mandje toevallig? Voor 2 lieve, onversaagde kittens die lekker overweg kunnen met mensen en eventueel andere katten.

 

Wil je Levi en Yuma adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier