Lientje en Oliver zijn niet meer ter adoptie!!

Lientje en Oliver

Dag lieve mensen, ik ben Lientje. Ik ben een superlief gemarmerd kattinnetje van bijna drie maanden oud. Ik ben opgegroeid met mijn twee broertjes dus ik kan mijn mannetje staan.

Klimmen, lopen, voetballen… fantastisch! Natuurlijk hou ik ook van dutjes in een zacht mandje of kussentje. Ik ronk als je me aait of knuffelt en wil heel graag bij jou op schoot.

Samen met mijn zwart-witte broer Oliver, zoek ik een nieuwe thuis. Oliver geniet intens van aaitjes en komt ze regelmatig zelf vragen. Spelen en ravotten met mij en onze andere broer, Wilson, doet hij ook supergraag. Hij is een topvoetballer en kan dat met dopjes, balletjes, door een tunnel, over de krabpaal! Na al dat spelen moet hij natuurlijk ook regelmatig een dutje doen. 

Bij  ons opvanggezin wonen wij samen met een meisje van 10 jaar en daar spelen we super graag mee. De grote kat die hier ook woont, vind ik wel nog een beetje eng, maar mijn broer Oliver is daar al iets dapperder in. Buiten zijn we nog nooit geweest, maar het lijkt ons wel spannend om dat later misschien eens te proberen. 

Wij zoeken samen een nieuw gezinnetje waar we voor altijd kunnen wonen. Maar wat echt helemaal geweldig zou zijn, is dat onze broer Wilson ook mee mag verhuizen. Moest je een plekje voor drie hebben, zouden wij in de zevende hemel zijn.

Wil je Lientje en Oliver adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier