Lili en Lyra zijn niet meer ter adoptie!!

Lieftallige Lili en Lyra

Wij zijn Lili en Lyra! We zijn ongeveer 10 weken oud en zijn super sociaal en nieuwsgierig. Ons kan je niet makkelijk schrik aanjagen, onze opvangmama heeft ons al met vanalles kennis laten maken: de stofzuiger, een grote kat, jonge kindjes,… Overlaatst kwam er zelfs een hond op bezoek. Eerst hebben we even getwijfeld of we zo’n grote loebas wel zouden vertrouwen, maar na een tijdje bleek hij best wel ok te zijn.

Wit-zwarte Lili is een babbelaartje en zal altijd luid van zich laten horen als ze iets nodig heeft. Daarbuiten is ze super lief en komt ze graag knuffelen. Zwarte Lyra is de kleinste van het nest, maar laat je daar niet door verwarren, ze is ook het grootste energiebommetje van de groep! Spelen doet ze als de beste, maar als ze moe is heeft ze ook graag een knuffeltje. Dan begint ze luid te ronken!

Vind je het niet erg dat we door je huis gaan stormen, op je zetel gaan crossen en je soms misschien bijna over je eigen voeten zullen doen vallen? En krijg je graag veel liefde een knuffeltjes van 2 deze lieve schatjes? Vul dan zeker ons adoptieformulier in! Vanaf 23/8 mogen wij onze valiezen inpakken en op avontuur naar onze nieuwe thuis.

Wil je Lili en Lyra adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier