Lilibet is niet meer ter adoptie!!

Lieve Lilibet

Hallo iedereen! 

Laat ik mezelf eventjes voorstellen – ik ben Lilibet, een betoverende tricolore kattin die barst van de nieuwsgierigheid. Op mijn jonge leeftijd van 2 jaar ben ik op zoek naar een leuke furrever thuis. 

Ik ben een extravert katje dat geniet van aandacht en affectie. Maar ook speeltijd is mijn favoriete tijd, zeker als ik mijn jachtinstinct mag bovenhalen op het speelgoed. Je zal me vaak met een tijgersprong haarrekkertjes zien bespringen of me achter hengels zien jagen, zeker als er échte veren aan hangen! Ik ben een loyale kameraad, je kan op mij rekenen om je schaduw te zijn van kamer naar kamer, altijd in de buurt. 

Een paar speciale dingetjes over mezelf: ik heb een voorliefde voor koele plekken en hou er niet van om hard geknuffeld te worden of in een te warm bed te liggen. In plaats daarvan zoek ik liever een plekje op de vloer, trap of andere hoge plekjes op waar ik in mijn eentje kan rusten. Slapen doe ik dus wel liever alleen in alle rust. Miauwen doe ik niet vaak, mijn mooiste miauw haal ik enkel boven als je mijn gebaren niet begrijpt (of als ik echt veel honger heb). 

De ideale thuis voor mij is er eentje waar ik veel liefde en begrip krijg. Waar er met mij gespeeld wordt en waar ik je schaduw mag zijn, maar waar ik ook rustig mijn dutjes kan doen. Ik pas me snel aan aan nieuwe omgevingen en mensen. Met jonge kinderen heb ik nog niet veel ervaring, maar ik denk dat ik daar ook wel aan zou kunnen wennen. Omdat ik graag speel en ontdek, zou toegang tot een tuintje de hemel zijn, zodat ik op termijn ook daar kan gaan rondneuzen. 

Eind mei staan mijn valiezen klaar, heb jij nog wat onvoorwaardelijke liefde over voor mij? 

Wil je Lilibet adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier