Loes en Clyde zijn niet meer ter adoptie!!

Speelse knuffelkonten Loes en Clyde

Wij zijn Loes en Clyde, zus en broer, geboren op 9 mei en klaar om de wijde wereld te gaan verkennen en ons gouden mandje te zoeken !

Ik, Loes, ben gek van muisjes en balletjes om mee te spelen en neem die dan ook overal mee naartoe. Naast spelen, eet ik ook heel graag! Als je mij lekkere hapjes geeft, laat ik mijn luidste ronkjes op je los. Wanneer ik moe ben, kom ik graag en knuffeltje halen en durf ik wel eens op je schoot te kruipen.

Clyde, mijn broer, is mijn soulmate. Spelen en slapen doen wij altijd samen. En spelen kunnen we als de besten! Verstoppertje spelen in onze tunnel, klimmen op de krabpaal, balletjes achtervolgen, geen avontuur is ons teveel! Clyde is nog veel meer een knuffelkont dan ik. Hij knuffelt er op los, wordt al eens graag opgepakt en houdt van een lekker warme schoot om op te zitten nu en dan.  

 Mogen wij misschien voortaan bij jou thuis komen ravotten en knuffelen?

Wil je Loes en Clyde adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier