Lola en Milo zijn niet meer ter adoptie!!

Zwarte pantertjes Lola en Milo

Hoi mensen,

Wij zijn Lola en Milo. Twee prachtige zwarte pantertjes van ongeveer 7 maanden oud. Wij mogen van onze opvangmama eindelijk op zoek naar een eigen huisje met grote tuin of een speelterrein waar we onze jonge pootjes kunnen strekken. Onze Milo racet namelijk graag van links naar rechts, en van onder naar boven. Maar ik, Lola, kijk liever onze Milo uit de boom met al zijn zotte kuren. Geef mij maar van die stuiterende balletjes die lawaai maken. Poing poing poing. De max!

Ik, Lola, ben trouwens nog volop aan het ontdekken wat mensen zijn en doen. Milo kent mensjes al beter dan ik, want hij knuffelt graag en kruipt de hele tijd op de schoot. Ik blijf zelf nog graag wat op afstand. Maar ik heb al gezien dat mensen wel goed aaitjes kunnen geven. Daarom loop ik hen achterna in het huis zodat ik kan zien wat ze allemaal doen. Curieuze wezens zijn dat. Hmmm.

Wij zijn op zoek naar een huis waar kindjes boven de 10 jaar wonen, die een beetje kunnen inschatten wat we nodig hebben. Met andere pluizige soortgenoten hebben we geen probleem, maar van hondjes zijn we bang. Dat is echt ons ding niet.

Word jij ons nieuwe gezin dat ons de wondere wereld van zachte aaitjes en knuffels verder zal helpen ontdekken? Vul dan maar snel ons formulier in om eens kennis te maken.

Tot snel! Pootjes van zussie Lola en broerie Milo

Wil je Lola en Milo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier