Macha is niet meer ter adoptie!!

Velcropoes Macha

Hoi iedereen,

Ik ben Macha, een pracht van een aanhankelijke zwart-witte kattin van ongeveer 5 jaar oud. Wijs genoeg dus om je huis niet af te breken, en vooral mee rust en warmte te brengen in huis.

Ik hou echt suuuuper veel van aandacht, knuffels en gezelschap. Ik zoek dus wel degelijk een gouden mand bij mensen die zeer veel thuis zijn zodat we samen kunnen genieten van quality time op de divan. En weet je waarmee ik je dan beloon? Met extra veel gespin, zo van prr prr prr!

Andere huisdieren of jonge kinderen zijn geen goed idee voor mij, maar een echt tuintje of terras zou ik werkelijk de max vinden. Mijn neusje buitensteken en al die geuren opsnuiven en grassprietjes voelen onder mijn voetjes. Zalig moet dat zijn. Dat staat absoluut zeker bovenaan mijn nieuwsjaarslijstje dit jaar. Zou dat er in zitten voor mij, denk je? Want begin 2023 mag ik eindelijk verhuizen naar mijn nieuwe thuis. Joepiedefloepie.

En? Wie wil hier allemaal mijn personeel worden? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in zodat we eens kunnen kennismaken. En ondertussen chill ik hier nog wat verder met ons vake.

Wil je Macha adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier