Merlijn is niet meer ter adoptie!!

Knuffelbeer Merlijn
 
Ziehier Merlijn, een zachte witte 8-jarige kater met enkele zwarte vlekjes, inclusief zwarte staart.
Merlijn wordt alleen geplaatst als binnenkat omdat hij een plusje heeft, hij is aidspositief. 
Verder is hij momenteel zo gezond als een visje. Op onze website kan je meer lezen over FIV en wat dat voor een katje betekent: https://zwerfkatinleuven.be/adoptie/.
 
Waarom kiezen voor deze stevige en knappe bonk?
Wel, om te beginnen mag je Merlijn oppakken zoveel en hoe je ook wil. Het is allemaal goed voor hem en zal zeker niet klauwen, krabben of bijten. Merlijn is heel knuffelig en ligt graag tegen je aan.  Bij zijn opvangmama heeft hij het bed helemaal ingepalmd!  Hij heeft besloten dat dit zijn favoriete terrein is en komt amper de slaapkamer uit.  Hij moet wel familie zijn van Garfield… je weet wel, die luie kanjer van een cartoonkat.
 
Zoals Garfield, houdt ook Merlijn van slapen, eten, slapen en dan repeat… en tussendoor komt hij je vragen om hem uitgebreid te knuffelen. Je krijgt er stevige kopjes voor terug en als hij helemaal in extase geraakt, trappelt hij erop los met zijn 4 pootjes tegelijk of duwt hij zijn kop in je handen, ‘pppuuurrrr’ genieten!!! 
 
We denken dan ook dat Merlijn het best bij iemand terecht komt die ook graag knuffelt en als het even mag, ook in de slaapkamer mag vertoeven.
 
Ben je op zoek naar de ideale huisgenoot, vul dan zeker het adoptieformulier in en kom kennismaken met die lieve knuffelaar!
 

Wil je Merlijn adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier