Merlin en Sandy zijn niet meer ter adoptie!!

Bro Merlin & sis Sandy (broer en zus van Oscar)

Hoi mensen,

Mijn naam is Merlin. Ik ben een speelse gemarmerde kater van bijna drie maanden oud. Ik geniet van aaitjes maar ik kom ze nog niet vaak zelf vragen. Ik speel en ravot graag met mijn zus Sandy en broer Oscar. De achtbaan, dopjes, een tunnel, een krabpaal… allemaal plezant! Voetballen kan ik ook goed. Van al dat spelen word je moe, dus doe ik regelmatig een dutje. Ik ben een tiener en een volwassen kat gewoon. Buiten ben ik nog nooit geweest maar dat lijkt me wel spannend. Ik ben de broer van Sandy. Samen met haar zoek ik een nieuw gezinnetje waar we voor altijd kunnen wonen. En wat al helemaal het einde zou zijn, is dat onze broer Oscar ook mee zou mogen. Hij staat apart ter adoptie.

Hallo iedereen! Sandy hier. Ik ben een lief zwart kattinnetje van bijna drie maanden oud. Ik ben opgegroeid met mijn twee broertjes Merlin en Oscar, dus ik kan mijn mannetje staan. Klimmen, lopen, voetballen… fantastisch! Natuurlijk hou ik ook van dutjes in een zacht mandje of kussentje. Ik ronk als je me aait of knuffelt. In mijn opvanggezin woont een meisje van 10 en wij kunnen ook goed samen spelen. Hoewel ik hier met 3 andere kittens woon, probeer ik wel uit de buurt van de grote kat des huizes te blijven. Ooit wil ik misschien wel eens buiten maar nu ben ik binnen nog heel tevreden. Eén van mijn twee broertjes is Merlin. Samen met hem zou ik graag verhuizen naar een nieuw thuisje.

Als je echt veel plaats hebt, mag dan mijn ander broertje Oscar ook mee naar jou verhuizen?

Wil je Merlin en Sandy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier