Merry is niet meer ter adoptie!!

Zotte doos Merry

Hoi iedereen, mijn naam is Merry en ik ben ongeveer 2 jaar oud. Ik ben een heel actieve, sociale en speelse kattin. Ik hou, hou, hou ontzettend veel van speelgoed, van tunneltjes tot kartonnen dozen, van balletjes tot pluimpjes. Een andere passie van mij is natvoer eten, héér-lijk vind ik dat, maar ik sport het er allemaal terug af hoor! 

Ik klim graag in de hoogte, dus in mijn nieuwe thuis zou ik graag een paar hoge krabpalen hebben om je mijn boomklimskills te tonen (en het zorgt er tegelijk voor dat ik niet aan je andere spullen krab, win-win dus).

Ik kan alleen zijn, maar niet zonder een afscheidsknuffeltje als je weg gaat en een welkomstknuffel als je terug thuis komt. Ik ben wel niet graag té lang alleen thuis. Omdat ik nog jong ben, denkt mijn opvangmama dat het wel moet lukken om met een ander speels katje samen te wonen, dus een thuis met een andere toffe poes mag voor mij ook. 

Omdat ik zo graag speel, kijk ik wel uit naar een nieuwe thuis met een tuintje. Ik kan uren op de vensterbank naar buiten liggen kijken en ik droom ervan om buiten met de duiven te gaan spelen. 

Wat denk je? Klaar om mij eens te ontmoeten? 

Wil je Merry adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier