Mila en Suzanina zijn niet meer ter adoptie!!

Ravottertjes Mila en Suzanina

Dag iedereen,

Wij zijn twee speelse zusjes Mila (zwart-wit) en Suzanina (grijs getijgerd met wit) van 11 weken oud en we zijn samen op zoek naar een nieuwe thuis om in te ravotten. Ik, Suzanina, kom graag in de buurt liggen bij jou. En als er beweging is, ga ik snel even terug een veilig plekje opzoeken tot de kust weer veilig is. Maar!!! Als er eten is, ben ik er trippel trappel als de kippen bij.

Mijn zus Mila is wel nog wat schuwer hoor. Aaien vindt ze nog niet echt leuk. Dan blaast ze al eens. Maar spelen doet ze wel ontzettend graag. Net zoals ik. En dan na een fijn speelpartijtje lekker samen een uiltje knappen op een rustige plek. De max!

We zouden het tof vinden als we een furrever huisje vinden met een tuin waarin we later kunnen gaan ravotten. Nu zeker nog niet. Daarvoor zijn we nog te klein. Maar later lijkt het ons wel leuk. 

Ons moeke zegt dat we nog te schuw zijn voor een gezin met kleine kinderen. Dat is voor ons echt geen goed idee. Daarom zoeken we samen naar een rustige, warme mand. Heb jij er zo eentje voor ons? Maak dan maar snel een afspraak!

Wil je Mila en Suzanina adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier