Milou is niet meer ter adoptie!!

Hey iedereen! Ik ben Milou, een prachtige dame van 9 jaar. Nadat mijn baasje overleed,  verbleef ik een aantal weken op straat. Nu woon ik bij mijn opvangmama en ben ik vooral blij dat ik terug een knusse slaapplek heb! En slapen dat doe ik heel graag! Spelen is niet meer zo mijn ding, geef mij een rustig plekje en wat aandacht en ik ben een tevreden poes. 

Wel heb ik wat last van krabben en likken, dit doe ik iets te veel. Mijn buik ziet er zelfs kaal van! De dokter zegt dat het van allergiën en stress komt. Daarom heb ik een rustig huisje nodig waar geen kinderen of andere dieren leven. Om mijn allergie en stress onder controle te houden, moet ik wel een paar pilletjes nemen elke dag (maar dat doe ik flink hoor) en mag ik enkel hypoallergene voeding eten. 

Liefst heeft mijn nieuwe gezinnetje al wat ervaring met katten zodat ze mijn signalen goed kunnen lezen. Ik hou van aaitjes, maar soms krijg ik aaitjes die ik niet zo leuk vind. Daarom moet mijn nieuw adoptiegezin voorzichtig zijn, want wilde aaitjes zijn een absolute no-go. Het vraagt wat geduld om mij in huis te nemen. Maar als ik jullie langer ken, dan wil ik aaitjes de hele dag door. Ik moet je gewoon eerst goed leren kennen, weet je?

Wil je mij adopteren? Vraag dan snel hieronder een eerste date met mij aan! 

Wil je Milou adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier