Minne is niet meer ter adoptie!!

Mama Minne

Hallo allemaal,  

Ik ben Minne, een mooi jonge getijgerde mamapoes van bijna 2 jaar oud. Met mijn prachtige, grote, groene ogen val je vast en zeker meteen in katzwijm! Bij Zwerfkat In Leuven heb ik fijn de tijd gekregen om mijn kroost op te voeden, maar nu is het tijd dat ik op zoek ga naar een gouden mandje voor mezelf. 

Ik ben een hele zachte, lieve poes maar ik ben ook best verlegen. Ik heb wat tijd nodig om je te leren kennen. Als ik me eenmaal goed op mijn gemak voel, geniet ik van knuffeltjes en aaitjes. Dan hoor je mijn ronkmotortje draaien. Momenteel ben ik nog wat te verlegen om op je schoot te komen liggen, maar wie weet komt dit nog wel! Ik hou ervan om door het raam naar buiten te kijken of om op zoek te gaan naar een gezellig en knus plekje in huis om wat te rusten. Ik ben best nieuwsgierig en ga graag op verkenning. Het lijkt me dus wel leuk als mijn toekomstige huisje ook een tuintje heeft om daar nieuwe avonturen te beleven.  

Aangezien ik het liever niet te druk heb, kom ik het liefst terecht in een gezinnetje zonder of met al wat oudere kinderen. Een ander katje erbij kan waarschijnlijk wel mits de juiste introductie, maar een hele beestenboel hoeft voor mij ook niet.

Heb jij voor mij een warm huisje en veel liefde? Vul dan snel mijn adoptieformulier in!  

Wil je Minne adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier