Mochi is niet meer ter adoptie!!

Stoere prachtkater Mochi

Buongiorno!

Ik ben Mochi, een stoere witte kater van 3 jaar oud en ik ben op zoek naar mijn gouden mandje. Mijn opvangmama heeft gezegd dat ik maar eens goed moest opschrijven waar ik net naar op zoek ben, dus hier ga ik dan.

De dierenarts heeft me verteld dat ik FIV heb maar dat laat ik voorlopig echt niet aan mijn hart komen. Ik voel me echt kiplekker, maar dat betekent wel dat ik een thuis zoek waar ik niet zomaar naar buiten mag. Mijn droomhuis heeft een volledig cat-proof afgesloten tuin of terras. Ik ben namelijk nog een jonge en héél energieke kerel, dus ik zou supergraag terug mijn pootjes wat kunnen strekken buiten. Als dit teveel gevraagd is (a cat can dream), kan ik mogelijk settelen voor een ruim huis zodat ik veel plaats heb om rond te rennen en met mensen die elke dag met mij willen spelen zodat ik me niet verveel. 

Ik ben een heel nieuwsgierige kerel en graag bij mensjes. Zo kom ik graag naast je schoot liggen voor aaitjes wanneer het mij past. Mijn favoriete hobby’s zijn speuren naar eten (miauwkes, ik hou van voerpuzzels), jagen achter veters en Cat TV kijken op Youtube.

Mijn opvangmama zegt me wel dat ik nog wat manieren moet leren. Ik knabbel namelijk af en toe wel eens graag op je handen (geen nood, ik bijt niet door je vel hoor!). Om te spelen, als je mij verkeerd aait, een liefdesbeetje af en toe. Ik zoek dus iemand met wat liefde en geduld om me dat nog rustig aan af te leren. Best geen kleine mensenkinderen in huis voor mij dus.

Waar ik dan weer echt niet van hou zijn andere katten. Dus voor mij graag een thuis die ik niet moet delen met andere dieren. En oh ja, omdat ik een gevoelige blaas heb, moet ik van de dierenarts speciaal eten oppeuzelen en wat medicatie krijgen. Geen erg, vind ik ook lekker hoor, maar het is wel ietsje duurder dan gewoon katteneten en je moet mijn plasgewoontes een beetje extra in het oog houden. Heb jij zo’n mandje vrij voor mij?

P.S. lees zeker eens wat meer over FIV op onze website.

Wil je Mochi adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Mochi adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier