Belangrijk: de quiz is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Hoog tijd voor een najaarse ZIL Quizzzzzzzzzzzzzzzzz

Zwerfkat in Le(u)ven goes culture dit najaar!

Hoog tijd voor een najaarse ZIL Quizzzzzzzzzzzzzzzzz

Het Zwerfkat in Le(u)ven vrijwilligersteam trekt dit najaar volop de cultuurkaart, samen met Leuvens Schepen van dierenwelzijn Thomas Van Oppens op zaterdagavond 5 november in ontmoetingscentrum Genadedal in Kessel-Lo. En dit integraal ten voordele van onze (zwerf)katjes. We zijn niet voor niets lid van de Deelraad Cultuur Vrije Tijd van de Stad Leuven. Mede dankzij de subsidie van de Deelraad kunnen we deze avond organiseren.

De deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven per team van maximaal 4 deelnemers en de inschrijving kan alleen via onderstaande knop. Gelieve de dag zelf uw bevestigingsmail mee te brengen en aan te bieden bij uw aankomst.

De quizavond zal van start gaan om 19 uur en verwacht einduur is 22 uur. We hebben als locatie de grote zaal gekozen van het ontmoetingscentrum Genadedal in Kessel-Lo. De maximumcapaciteit van de zaal laat ons toe max. 25 teams te laten inschrijven. Dus wacht niet te lang! Na 25 teams worden de inschrijvingen onherroepelijk afgesloten en enkel deze 25 teams worden toegelaten in de zaal. 

Ontmoetingscentrum Genadedal - Kessel-Lo
Thomas Van Oppens

Leuvens Schepen van dierenwelzijn Thomas Van Oppens zal de presentatie voor zijn rekening nemen van de 5 vragenrondes : dieren, film & tv, cultuur & geschiedenis, sport en ook muziek. Luchtige thema’s dus en voor elk wat wils.

Het inschrijvingsgeld per team bedraagt 28 euro. In deze prijs is inbegrepen deelname aan de quiz en een prijs voor elke deelnemer. Van groot naar klein. Je gaat dus zeker niet met lege handen naar huis! Drankjes en hapjes worden de avond zelf verzorgd door onze vrijwilligers en zijn niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

We kijken er zelf erg naar uit en gaan ervoor om alle gasten een fijn cultureel getint avondje uit in
Leuven te bezorgen. Inschrijven maar!