Nelson is niet meer ter adoptie!!

Detective Nelson
 
Dag iedereen, ik ben Nelson! 
Ik ben een prachtige 7-jarige rustige, zachte kater met lange, zwarte haren en donkerbruine manen. Zoals een echte leeuw, of toch een knuffelversie want ik heb maar 3 tanden ;). 
 
Ik geniet enorm van aaitjes. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen! Als mijn opvangmensen in de zetel zitten, dan kom ik er graag bij liggen. Anders probeer ik regelmatig hun aandacht te trekken door verleidelijk op grond te rollen.  
 
Als ik een beroep zou moeten kiezen, dan zou ik een detective willen zijn. Tussen mijn schoonheidsdutjes door, hou ik namelijk graag alles in de gaten. Een open kast of deur kom ik graag onderzoeken.
 
Het was voor mij wel even wennen aan mijn tijdelijke thuis bij mijn opvangmensen. En dit zal vermoedelijk ook zo zijn bij mijn forever home. Maar als je mij even de tijd geeft, zal je mij opnieuw zien openbloeien. Ik zal vanuit mijn veilig plekje beginnen te ontdekken en wie weet zelfs terug een stapje in de buitenwereld zetten, want daar kijk ik steeds vaker met interesse naar. 
 
Ik heb het wel niet zo voor te veel (onbekende) drukte en luide dingen zoals een stofzuiger. Dan vlucht ik nog even naar een veilige plek als het even te veel wordt, om dan op mijn eigen tempo terug te komen. Het liefst van al kom ik dus terecht in een rustige thuis zonder andere huisdieren of jonge kinderen.
 
Heb jij een grote portie liefde voor mij en een gouden mandje om voorgoed in thuis te komen? Ik zal je eeuwig dankbaar zijn en belonen met veel warmte en aandacht!
 
Je liefste kapoen
Nelson

Wil je Nelson adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier