Nicole is niet meer ter adoptie!!

Knuffeldoos Nicole

Dag allemaal,

Mijn naam is Nicole en ik ben een lieve tijgerpoes van 16 jaar. Door mijn gezegende leeftijd draag ik wat kwaaltjes met mij mee, zoals mijn schildklier die wat slechter werkt. Gelukkig moet mijn opvangmama enkel een lekker siroopje in mijn eten doen en dan voel ik mij top. En dat krijg ik het liefst geserveerd met natte brokjes en een kommetje water. Die harde brokjes zijn minder mijn ding, daar snoep ik maar af en toe van.

Mijn gehoor werkt ook niet meer optimaal, daarom moeten mijn mensjes voorzichtig zijn als ze mij benaderen. En als ze niet oppassen, schrik ik mij een hoedje. Voor mij is altijd wel een beetje Halloween in huis, dus. Whaaaa! Maar ik ben wel een regelrechte knuffeldoos. Voor een aaike of twee drie vier ben ik altijd te vinden. Van andere katten trek ik mij weinig aan, zolang ze rustig zijn, mogen ze gerust bij mij liggen.

Kortom wat heb ik nodig? Een rustige mand, met tonnen liefde en aandacht. Voor mij hoef je na een tijdje geen nieuw behang, zetels en gordijnen meer te kopen zoals bij jong geweld. Mijn wilde haren ben ik al een tijdje kwijt. Genieten van mijn mensjes, dat is mijn lange leven…

Wil je Nicole adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier