Nina is niet meer ter adoptie!!

Lieve Nina

Hey iedereen,

Ik ben Nina en ik ben 2 jaar oud. De dag is aangebroken dat ik EINDELIJK ter adoptie mag komen. Waarom zeg ik eindelijk? Ik zit al langer dan een jaar in de opvang bij ZIL. En jongens, die tijd had ik echt nodig om mezelf te kunnen ontplooien en te kunnen leren dat mensen best wel ok zijn. Ik kwam namelijk binnen met kittens waar ik niet meer voor kon zorgen… Ik vond nergens eten en ik en mijn kittens kwijnden weg op straat. Gelukkig waren daar die geweldige madammen van het ZIL vangteam die mij meegenomen hebben en besloten om ook mij (ook al was ik niet heel lief) een kans te geven. Na maanden kwam ineens die klik. De klik dat mensen ervoor zorgen dat ik eten heb, een onderdak en leuke vriendjes in huis en ik ben ze zo dankbaar.

Ik heb niet veel eisen, maar toch is datgene dat ik vraag zeer belangrijk zodat mijn opvangmama zich goed voelt bij mijn vertrek. Ik ben namelijk een heel speelse kat en heb nood aan een speelse vriend. Andere katten vind ik geweldig. Op termijn wil ik graag naar buiten kunnen gaan, zodat ik opnieuw de wereld kan verkennen. Ik ben geen schootkat, maar ik kom wel heel graag aandacht vragen en wordt graag geaaid (op mijn voorwaarden). Mijn opvangmama heeft een duidelijke lijst met welke dingen ok zijn en welke dingen niet kunnen voor mij. Honden ben ik gewoon, en ik speel met alle katten.

Wil jij ervoor zorgen dat ik een geweldige poezenvriendin of vriend krijg met daarbovenop een super toffe familie? Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Wil je Nina adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier