Olive en Rio zijn niet meer ter adoptie!!

Miaauw iedereen!

Olive en Rio hier.

Ik ben Olive en samen met mijn zoontje Rio zoek ik een nieuw lief gezinnetje. Ik was nog maar dik 1 jaar en al zwanger en op 12 mei ben ik bevallen van 3 prachtige kleintjes. Zelf loop ik wat gek, ooit is mijn knietje beschadigd waardoor deze nu naar buiten keert. De dokter moet dit wat in het oog houden de komende jaren …maar dat houdt mij dus niet tegen. Roep mijn naam en ik kom onmiddellijk aangestormd. Samen met Rio hang ik graag het aapje uit! Klimmen, springen, spelen, hoge klimpalen, kartonnen dozen, veters, balletjes en pluimpjes… wij vinden alles geweldig. Zelf ben ik de grootste been-, voet- en teenknuffelaar. Komen spinnen, aandacht zoeken, tetteren, mij laten masseren, naast je komen liggen. Het is allemaal goed. Rio moet dit nog allemaal leren maar dat komt wel in orde. We worden geen van beide graag gepakt. We hebben 4 poten en daar lopen we het liefst op. Tetteren en miauwen doe ik wel en veel!

Andere poezen vinden wij wat vreemd. Hoe we reageren op hondjes weten we niet want die schepsels hebben we nog nooit gezien. Ben jij heel veel thuis en heb jij wat ruimte over ? Een tuintje waar wij de vogeltjes en vlindertjes kunnen zien? We zijn uiteraard gesteriliseerd/gecastreerd en gechipt en ingeënt tegen dat we mogen vertrekken rond 6 augustus.

En ik ben Rio, een kater van 2 maanden oud. Samen met mijn mama Olive zoek ik een nieuw lief gezinnetje. Mijn mama en ik hangen graag het aapje uit! Klimmen, springen, spelen, hoge klimpalen, kartonnen dozen, veters, balletjes en pluimpjes… wij vinden alles geweldig. Ik moet nog veel leren van mijn mama maar dat komt wel in orde. We worden geen van beide graag gepakt. We hebben 4 poten en daar lopen we het liefst op.

Andere poezen vinden wij wat vreemd. Hoe we reageren op hondjes weten we niet want die schepsels hebben we nog nooit gezien. Ben jij heel veel thuis en heb jij wat ruimte over ? Een tuintje waar wij de vogeltjes en vlindertjes kunnen zien? We zijn uiteraard gesteriliseerd/gecastreerd en gechipt en ingeënt tegen dat we mogen vertrekken rond 6 augustus.

Ga je nog op verlof in augustus? Wacht dan tot een volgend nestje vrijkomt, want wij willen ons nieuw gezinnetje de eerste weken vooral zelf thuis hebben. Tot binnenkort!

Wil je Olive en Rio adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier