Oskaarr en Poppie zijn niet meer ter adoptie!!

Wij zijn Oskaarr en Poppie, twee wildebrassen die het huis graag op stelten zetten. Met ons in huis is het zeker nooit saai!

Ik, Oskaarr (links), ben een stevig ventje en vecht graag met mijn zusje poppie. Als je thuiskomt, wil ik zo veel mogelijk aandacht en doe ik er alles aan om die te krijgen. Je draagt dan best een broek, want ik krab heel graag in jouw enkels! Ik ben supernieuwsgierig en een echte kapoen. 

Mijn zusje Poppie is een vat vol energie. Als ik er genoeg van heb en langs jou kom liggen om te rusten, springt zij nog vrolijk verder door heel het huis. Zij is niet snel moe! Heeft ze toch eindelijk nood aan een dutje? Dan komt ze graag op jou liggen voor knuffeltjes. Ze is een echt ronkertje!

 

Houd je van katjes die graag kattenkwaad uithangen en super veel energie hebben? Dan komen wij graag bij jou wonen!

Wil jij ons adopteren? 

 

Wil je Oskaarr en Poppie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier