Otis en Pebbles zijn niet meer ter adoptie!!

Miaauw allemaal!

Ottis en Pebbles hier.

Ik ben Otis en samen met mijn zusje Pebbles zoek ik hoge klimpalen, kartonnen dozen, veters, balletjes en pluimpjes. Wij zijn namelijk dol op spelen! Wij zijn op 12 mei bij onze opvangmama geboren. Ik ben wat terughoudender dan mijn zus. Wij zijn vooral speelkameraadjes, geen knuffelpoezen. We worden ook niet graag gepakt. We hebben 4 poten en daar lopen we het liefst op. Tetteren en miauwen doen we wel en veel! Dat hebben we van ons mamapoes geleerd. O ja, en slapen doen we ook veel! Liefst in het mandje van de krabpaal. Al is de speelmat ook al goed.

En ik ben Pebbles en samen met mijn broertje Otis zoek ik hoge klimpalen, kartonnen dozen, veters, balletjes en pluimpjes. Wij zijn namelijk dol op spelen! Wij zijn op 12 mei bij onze opvangmama geboren. Ikzelf ben wel de stoerste. Ik kom overal kijken en helpen. Mijn broer is gewoon wat terughoudender. Wij zijn vooral speelkameraadjes, geen knuffelpoezen. Al kom ik wel is op je schoot liggen. We worden ook niet graag gepakt. We hebben 4 poten en daar lopen we het liefst op. Tetteren en miauwen doen we wel en veel! Dat hebben we van ons mamapoes geleerd. O ja, en slapen doen we ook veel! Liefst in het mandje van de krabpaal. Al is de speelmat ook al goed.

Als we groter zijn, willen we liefst in een tuin kunnen ravotten. Daar kijken we nu al naar uit! We zijn uiteraard gesteriliseerd/gecastreerd en gechipt en ingeënt tegen dat we mogen vertrekken rond 6 augustus. Andere poezen vinden wij wat vreemd, hoe we reageren op hondjes weten we niet want die schepsels hebben we nog nooit gezien.

Ga je nog op verlof in augustus? Wacht dan tot een volgend nestje vrijkomt want wij willen ons nieuw gezinnetje de eerste weken vooral zelf thuis hebben. Tot binnenkort!

Wil je Otis en Pebbles adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier