Pinky is niet meer ter adoptie!!

Golden Girl Pinky

Hallo daar, ik ben Pinky. Ik ben een mature dame van 10 jaar ongeveer. Mijn wilde en speelse dagen liggen dus al ver achter me. Als je veel tijd hebt, zal ik je er wel eens over vertellen. Maar dat gaan we hier nu niet allemaal uit de doeken doen. Een dame heeft zo haar… ahum… geheimpjes.

Het liefst spendeer ik mijn dagen rustig ergens duttend. Maar van zodra ik eten zie of aaikes krijg, begin ik spontaan te spinnen. Of gewoon mijn mensjes zien, is ook al goed genoeg om mijn ronkmotortje te laten pruttelen. Zo van prr prr prr. Zelf aandacht komen vragen duurt even. Maar eens ik me gesetteld heb, sta ik aan je been om kopjes te geven.

Een oude dame komt jammer genoeg ook met wat kwaaltjes. Geen zorgen, voor mijn leeftijd ben ik op en top fit, hoor, ik moet alleen elke dag medicatie krijgen voor mijn schildklier en mijn bloeddruk en ik mis wat tandjes. Omdat ik zo van eten hou, smikkel ik mijn medicamentjes dus ook makkelijk mee binnen. Njom njom njom.

Ik ben tevreden met het leven binnen, dus een tuin is geen must. Rust en routine zijn echter wel zaken die ik kan appreciëren, dus kleine kinderen of een actieve andere kat zijn niet mijn ding.

Ik kijk er al erg naar uit jullie te ontmoeten! Wie heeft er hier een rustige mand voor mijn ultieme gouden jaren?

Wil je Pinky adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier