Siem en Yoo zijn niet meer ter adoptie!!

Siem en Yoo

Brothers from another mother Siem en Yoo

Hallo daar! Mag ik me even laten knuffelen? Euh, voorstellen, bedoel ik.  Dat is zo’n beetje hetzelfde bij mij.  Ik ben Siem, een knuffel-speel-knuffelkater van 6 maanden.  Ronken kan ik als de besten en neuzeneuze heb ik ook al heel goed onder de knie.  Ik ben soms een beetje een zotteke en dan leef ik me helemaal uit met mijn broeder-van-een-andere-moeder Yoo.  Die verhuist dus zeker met mij mee.  Zijn valies is mijn valies, of zoiets.  Ik weet het, je bent al helemaal verkocht, maar lees zijn verhaal toch ook maar eens, hij heeft nogal wat te vertellen. Kom jij je binnenkort helemaal laten inpakken door onze charmes?

Heyhey, Yoo hier!  Ik ben een  zes maand oude superlieve, knuffelige kater met een dromerig kantje.  Tussen speelpartijtjes in kan ik urenlang observeren en filosoferen. Mijn opvangmama vindt mij het meest wijze kitten ooit!  Tot ze gaat stofzuigen…  Dan doe ik een beetje zottekes.  Ik vind dat namelijk superleuk om dan te helpen.  Eigenlijk vind ik alles wat veel lawaai maakt leuk.  Dat komt doordat ik niet zo goed hoor.  Toen ik 3 maand oud was zaten er namelijk poliepen in mijn oortjes.  2 ingrepen later hoor ik al wel beter, maar ik blijf toch een heavy metalfan, nah!  Doordat mijn oriëntatie wat verstoord is op het vlak van geluiden zoek ik een thuis waar ik altijd binnen mag blijven omdat ik bijvoorbeeld niet goed kan inschatten waar een auto vandaan komt, en dat is wel heel gevaarlijk.  Mogelijk zal er later nog een ingreep nodig zijn waardoor ik ook volledig doof zou kunnen worden.  Mijn oortjes moeten dan ook wel goed opgevolgd worden.  “Is dat dan niet saai, zo altijd binnen?”, hoor ik je denken.  Nee hoor!  Ik breng namelijk mijn beste vriend Siem mee!  Lees ook even zijn verhaal.  Wedden dat je voor ons smelt?

Wil je ons adopteren? Vul dan snel ons adoptieformulier!

Wil je Siem en Yoo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier