Rabbi en Aruna

Rabbi en Aruna
 
Dag iedereen! Wij zijn Rabi en Aruna, broer en zus van ongeveer 17 weken oud. Ik Rabbi, heb een prachtige wit met zwarte vacht en mijn zusje heeft een echte tijgervacht. 
 
Beide kunnen we in het begin wat verlegen zijn als we je nog moeten leren kennen. Maar we zijn allebei nieuwsgierig en houden enorm van spelen. Dus als je met een leuke hengel of ander speelgoed begint te zwaaien, zijn we snel daar! 
 
Ik, Rabbi, hou daarnaast ook wel al van een aaitje en ik slaap graag in de raarste posities (kijk maar op mijn foto). Ik ben de dapperste van ons twee en ga al graag eens op onderzoek in het huis. 
 
Mijn zusje Aruna is wat afwachtender, wij knuffelen supergraag met elkaar en slapen vaak lekker samen, maar mensen vindt ze soms nog wat eng. Ze wordt niet graag geforceerd, maar als je haar wat langer kent, zal ook zij wel eens een aaitje komen vragen. Aruna haalt al wel eens graag kattenkwaad uit als er niemand kijkt, en ik doe dan natuurlijk gewoon lekker mee, hihi. 
 
Wij zoeken samen een nieuwe thuis waar we gezellig verder kunnen spelen, slapen en vertroeteld worden. Kindjes kunnen zeker, op voorwaarde dat we wat tijd krijgen om aan hen te wennen. Een tuintje op termijn zou leuk kunnen zijn om onze nieuwsgierigheid in verder te zetten, maar is geen must (als we binnen genoeg speelgoed en gezelschap krijgen). 
Hondjes kennen we niet, maar we denken dat we daar niet zo goed mee zouden zijn. Andere sociale katten kunnen eventueel wel (mits langzame introductie). 
 
Heb jij een gouden mandje voor ons klaarstaan? 

Wil je Rabbi en Aruna adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier