Roy is niet meer ter adoptie!!

Roy, de “ik zet graag het huis op stelten”-kater

Opzij opzij opzij maak plaats maak plaats maak plaats! Ik heb een ongelofelijke haast! Ik ben Roy, een jonge kater van 14 weken. Mijn mama zegt dat ik een echte wervelwind ben. Stil zitten is dan ook niks voor mij. Samen met mijn twee pleegbroers zet ik graag het huis op stelten. Ook met de hond des huizes kom ik prima overeen. Andere dieren zijn dus zeker geen probleem. Integendeel, ik heb echt alvast zeker één andere poezenvriend nodig om mij mee uit te leven.

Ik ben heel snel en handig en kan men vliegensvlug verstoppen als ik schrik. Op de schoot zitten, pfff. Dat vind ik maar saai. Als die mensen hier in de zetel zitten, dan ga ik wel eens kijken. Mij eens aaien vind ik top. Maar mij vasthouden? Nee, ni doen, jongens! Ik moet snel weer verder op avontuur.

Met de kinderen die veel met mij spelen, kom ik goed overeen. Zij zijn dan ook al wat ouder. Dus als er kinderen ouder dan 6 jaar in huis zijn, die gaan zich nogal amuseren om met mij te spelen. Jonger is geen goed idee, want dan kan ik wat te wild zijn.

Wil je met mij rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en voor altijd met me doorgaan? Dan moet je zeker eens met mijn mama bellen dan kunnen we eens kennismaken. Goooooooo!

Wil je me adopteren? Vul dan snel mijn adoptieformulier in!

Wil je Roy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier