Salsa en Toulouse zijn niet meer ter adoptie!!

Hallo! Wij zijn Toulouse (6jr, rossig, mannetje) en Salsa (5jr, bruin, vrouwtje) en wij zijn op zoek naar een fijn gezin. Wij wonen al ons hele leven samen als man en vrouw. Natuurlijk bikkeren we af en toe wat, maar we weten wat we aan elkaar hebben en zijn ook graag samen. 

Toulouse is een ros-witte kater en komt heel graag knuffels, kopjes en head scratches halen. Hij houdt enorm van naar buiten kijken en zou ook graag eens naar buiten gaan, want de buitenwereld is nog totaal onbekend terrein.

Ook Salsa is nog nooit buiten geweest en is enorm nieuwsgierig. Salsa is een wat schuwere, maar ook zelfstandige kat. Zodra ze vertrouwd is in een omgeving en met de mensen om haar heen, vindt ze het heerlijk om in de buurt te zijn. Initieel heeft zij dus wat meer tijd en rust nodig, maar na een tijdje komt ook zij wel een aaitje, krabbel of knuffeltje vragen. 

Toulouse en Salsa houden enorm van ontdekken: een kamer waar ze niet in mogen, een zolder, een nieuw meubelstuk, en graag ook ooit de buitenwereld met fris groen gras onder hun pootjes.

Beiden zijn enorm lieve beestjes, maar ze kunnen ook ineens genoeg hebben van de (fysieke) aandacht. Liever komen ze daarom ook niet met kleine kindjes (-10) te wonen. Een andere kat in huis kan eventueel wel, mits correcte introductie.  

Wil je Salsa en Toulouse adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier