Scat en Loeloe zijn niet meer ter adoptie!!

Speelvogeltjes Scat en Loeloe

Hoi iedereen,

Wij zijn broer Scat (grijs getijgerd met wit) en zus Loeloe (zwart) van 11 weken oud en we zijn op zoek naar een warme thuis om samen groot te worden. Ik, Scat, kom af en toe knuffels vragen. Ik speel graag met mijn personeel en kom bij je liggen om samen een boek te lezen. Knuffeltjes mogen, maar alleen als je me rustig benadert. Ik speel ook af en toe met ons Loulou en als we dan moe zijn, doen we gewoon ter plekke een dutje. Bzzzzzzzzzz! Dan zijn we snel in dromenland.

Mijn zus Loeloe komt rustig in je buurt liggen, maar wil nog niet geaaid worden. Als ze bang wordt, blaast ze en durft ze al eens stevig uit de hoek komen als je haar dan toch wil pakken. Dus voorzichtigheid daarmee. Maar ze is een even grote speelvogel als ik, hoor. De zotte mus!

We zoeken een thuis met een tuintje om later op exploratietocht te kunnen gaan als we groot zijn. Nu nog niet. Daar zijn we nu nog veel te jong voor. Ah ja, en jonge kinderen zijn voor ons niet echt een goed idee omdat we echt nog houden van rust en kalmte. Heb je zo’n leuke duomand voor ons? Maak dan maar snel een afspraak met ons moeke! Biep biep! Zoef!

Wil je Scat en Loeloe adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier