Siepie is niet meer ter adoptie!!

Speelvogel Siepie

Hallo allemaal,  

Ik ben Siepie, een prachtige kattin van vier jaar oud. Ik heb een witte vacht met grijs getijgerde vlekken en prachtige groene ogen om in weg te smelten.  

Ik ben best een pittige dame die weet wat ze wilt. Ik zal heel duidelijk aangeven wat ik wel of niet leuk vind. Als ik je nog niet zo goed ken, durf ik al eens blazen en krabben. Maar eenmaal je mijn hartje hebt veroverd, ben ik helemaal van jou! Ik kom dan met veel plezier eens op je schoot liggen ronkelen en knuffelen (maar wel op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb)  

Ik ben een bezige bij (kan dat eigenlijk voor een kat?) en zit dan ook niet stil. Ik ga graag op verkenning in alle hoekjes van het huis en ben een echte speelvogel. Met een leuke speelhengel beleef ik uren speelplezier. Ik heb graag veel bewegingsruimte en leef me graag uit op krabpalen. Ook ben ik een echte foodie. Niets gaat boven een lekkere portie natvoer.  Njam njam!  Als ik genoeg heb van spelen en lekkers opsmullen, trek ik me graag terug op een rustig plekje voor mijn schoonheidsslaapje. Ik vind het dan ook wel fijn om leuke verstopplekjes op te zoeken.  

Één van mijn andere favoriete activiteiten is het buitenleven observeren. Ik ben wel erg benieuwd welke avonturen daar allemaal te beleven zijn. Ik zou het dan ook erg leuk vinden als mijn toekomstig huisje een tuin heeft. 

Ik heb graag het koninkrijk voor mij alleen dus verblijf ik het liefst ergens waar geen andere dieren of kleine kindjes zijn.  Ik kom graag terecht in een gezinnetje dat mijn kattengedrag goed kan lezen en me de nodige tijd geeft om mijn plekje in het gezin te vinden. 

Heb jij in je koninkrijk nog een gouden mandje voor mij?  

Wil je Siepie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier