Stella is niet meer ter adoptie!!

Knuffelige Diva Stella

Hey Leuven! En omstreken, natuurlijk…

maar met een naam als de mijne kan ik mijn heimat niet verloochenen he.

Wie ZIL volgt, kent mij al een beetje. Want in dat mooie Leuven rijden ook veel auto’s rond. En met eentje daarvan kwam ik in april in onzachte aanraking. Mijn verhaal kon je dan ook volgen op de pagina. Niks gebroken, gelukkig, maar wat verschuivingen in mijn rug zorgden wel voor tijdelijke neurologische schade. Ik werd hiervoor goed behandeld, mede dankzij vele lieve donateurs, en intussen huppel, spring en klim ik even vrolijk, hoog en snel als elke andere jonge kat! Ik stap soms nog een beetje vreemd en sleep nog wat met mijn teentjes, maar ook dat zou binnen een paar maanden volledig weg moeten gaan, zodra de zenuwen volledig hersteld zijn.

Ik ben een echte knuffelkat. Ik doe niks liever dan na een stevige ravotpartij op je schoot komen liggen. Ik ben ook wel een béétje een diva. Mijn mensen deel ik liever niet met andere dieren. Daarom zoek ik een thuis bij knuffelige mensen die veel tijd hebben voor mij en mij alleen.

Enne… ik wil niet veeleisend zijn hoor, maar ik wil op termijn ook graag in de tuin gaan spelen. Die tuin ligt best ook in een heel rustige buurt, want aan mijn boempatatknotsbotsing heb ik een enorme angst overgehouden voor alles wat bromt en rijdt.

Oh ja, ik ben een 14-tal maanden oud, en zit vol energie en zotte fratsen. Met mij in huis geen saai moment! Zullen we eens samen ravotten tijdens een date?

Wil je Stella adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier