Storm en Kwiklicht zijn niet meer ter adoptie!!

Hallo allemaal,

Storm en Kwiklicht hier.

Ik ben Storm, een kater van 12 weekjes oud. Toen ik in opvang kwam, duurde het wel even voor ik door had dat mensen lief voor mij zijn. Ik kan nu al genieten van een dikke aai over mijn kopje. Ik schrik nog snel van ongekende geluiden en verstop me dan. Maar ik speel heel graag in de tunnel, loop supersnel achter een balletje aan en ik ben dol op de hengel. Ik spring dan steeds heel hoog. Ik rollebol er op los met mijn broertje Kwiklicht. Mijn grote hobby is eten. Vooral als er snoepjes of lekker kip zijn. Ik ben graag in het gezelschap van Kwiklicht. Mogen Kwiklicht en ik bij jullie komen wonen ?

Ik ben Kwiklicht, een katertje van 12 weken oud. Toen ik in opvang kwam, was ik heel bang. Stilaan werd ik minder bang en genoot ik van een dikke knuffel. Ik ben heel graag bij jou en volg je overal. Ik durf nu zelfs al op je schoot zitten en leg me graag op mijn rugje om mijn buikje te strelen. Ik ben een grote kapoen dat graag hoog zit en ren en spring achter alles aan. Een balletje, een tunnel en de hengel daar kan ik uren van genieten ! Ik slaap altijd bij mijn broertje Storm.

Lieve mensen, hebben jullie mijn mooie vacht al gezien ? Wel, die heeft elke dag een goede borstel of kambeurt nodig ! Mijn opvangmama doet dat hier iedere dag en ik laat dat heel flink doen. Zien jullie dat ook zitten ? Mogen Storm en ik dan bij jullie komen wonen ? Jeeeej!

Wil je Storm en Kwiklicht adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier