Taro is niet meer ter adoptie!!

Aanhankelijke Taro

Dag iedereen,

Ik ben Taro, een kater van iets meer dan tien jaar. Met mij heb je er een vriend voor het leven bij die niet snel van je zijde zal wijken. De eerste weken kan ik wat bang zijn door de nieuwe omgeving en mensen. Maar eens ik mijn draai gevonden heb, word ik een regelrechte schootkat.

Ik wil graag het middelpunt van jouw aandacht zijn en als ik iets wil, zal ik dat verbaal zeker laten weten. Meestal wil ik dan met jou in de zetel gaan liggen voor een uitgebreide aai- en slaapsessie tussen de dekentjes in de zetel. Dat is mijn lievelingsactiviteit. Ik doe dit zo graag dat ik al op je schoot kruip voor je goed en wel in de zetel bent gaan zitten. Ik blijf ook graag aan jouw zijde doorheen het huis. Als ik niet bij jou ben, lig ik waarschijnlijk op een rustig plekje te slapen. Ik ben niet echt geïnteresseerd in spelen. Misschien moet je eens wat verschillende speeltjes/spelletjes met mij uitproberen om mij aan het spelen te krijgen. Wie weet?

Ons moeke zegt dat ik kort samengevat een zeer aanhankelijke kater ben die iemand nodig heeft die mij veel aandacht en liefde kan geven. En weet je, dan krijg je dat dubbel en dik terug ook. Zullen we eens daten?

Wil je Taro adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Taro adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier