Trinity is niet meer ter adoptie!!

Tijgerinnetje Trinity

Hallo iedereen,

Ik ben een getijgerde rustige jongedame van ongeveer 18 maanden oud met magische groene ogen. Net zoals mijn naamgenote uit de Matrix films trotseer hoogtes in huis alsof het een lieve lust is. En vanuit die hoogtes, hou ik nauwlettend in de gaten wat mijn personeel zoal doet in huis. Niets ontgaat mij namelijk.

Je kan me gerust ook een heldin noemen zoals mijn naamgenote, want ik kan je in geen tijd verleiden tot een gelukzalige rustpauze of een lekker dutje samen op de divan. Met een knuffeltje hier, en een kopje daar. En als je naar bed gaat, ga ik lekker met je mee.

Andere katten in huis zijn wel mijn ding niet, ook geen honden of kinderen. Ik heb je het liefst voor mij alleen. Ik weet ook nog niet zo goed wat spelen is want ik heb het nooit geleerd. Maar als je wat geduld hebt met mij, komt dat misschien wel goed, hoor. Een tuin hoeft ook niet. Ik wil wel graag op tijd en stond mijn zakje natvoer en een propere kattenbak.

En? Neem je de spreekwoordelijke blauwe of de rode pil zoals in de Matrix film? Dan zal ik jou het einde van de konijnenpijp tonen en zal er een nieuwe wereld voor je opengaan. Een wereld waarin wij fijne huisgenootjes worden.

Oh ja, ik mag wel pas verhuizen rond 8 januari. Hou daar even rekening mee. Dit alles gezegd zijnde, vul nu maar snel mijn adoptieformulier in, dan kan ik je mijn magische verleidingskunsten laten zien.

Wil je Trinity adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier