Wiebeltje en Basil zijn niet meer ter adoptie!!

Dag lieve mensen, 

Wiebeltje en Basil hier. 

Ik Wiebeltje ben een heel lief poezenmeisje van ongeveer 2 maanden oud. Ik ben zoals ze zeggen een kitten met een handleiding want ik heb een aandoening. Ik ben namelijk een trilkitten. Ik beef en tril ongecontroleerd. Ook mijn oogjes zijn aangetast waardoor ik bijna niets kan zien, maar ik weet heel goed waar jij bent en ik leer heel snel waar alles is. Je moet er wel voor zorgen dat ik nergens af kan vallen en dat ik stap voor stap de geluiden en gewoontes kan leren!

Hoewel ik wiebel en niet goed zie, sta ik toch goed mijn mannetje samen met mijn broer. Ik kan zelfs klimmen in de krabpaal en springen lukt ook. Ik speel ook graag met balletjes en dopjes. Als je me roept om te eten, kom ik zeker als eerste aangelopen. Van aaikes en knuffeltjes kan ik uren genieten. Ik zoek een thuis waar ik altijd binnen mag blijven en waar mijn broertje Basil ook welkom is. Een rustig kindje en een sociale grote kat zijn geen probleem.

En ik ben Basil. Een lief tijgerkatertje van bijna 2 maanden. Het liefst speel ik met hengels en koordjes maar ook klimmen in de klimpaal vind ik fijn. Ik geniet van aaikes en knuffels en heb altijd grote honger. Samen met mijn zusje Wiebeltje zoek ik een nieuwe thuis. Met een kindje en een sociale kat kom ik goed overeen. Heb je een warme mand voor ons?

Heb jij een warme mand voor ons?

Wil je Wiebeltje en Basil adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier