Woezel en Kiki zijn niet meer ter adoptie!!

Broerie Woezel en zussie Kiki

Ken je de hondjes Woezel en Pip? Wel, wij zijn de katjes Woezel en Kiki. Wij zijn 2 kittens van bijna 3 maanden oud.

Onze Woezel is een flink grijs-wit katertje met een stevige eetlust en een sterk ronkend motortje. Liefde gaat in zijn geval echt wel door de maag. Oh ja, en krabben aan zijn oortjes vindt hij ook heerlijk. Als hij zich verveelt, komt hij je roepen, speelt hij met je schoenveters of gaat hij mij, Kiki, een beetje plagen.

Ik, Kiki, ben een mooi meisje met blauwe ogen en met mijn looks verover ik meteen ieders hart. Zelf kijk ik liever even (ahum) “de kat uit de boom” en ben ik wat voorzichtiger. Ik geniet wel van knuffelen en spelen met mijn broer, maar kleine kindjes met van die onverwachte bewegingen en geluiden zijn nog wat veel voor mij. Wanneer je mijn vertrouwen éénmaal gewonnen hebt, ben ik superlief en kom ik graag naar je toe voor mijn portie aai’kes.

Heb jij een duomand voor ons? Maak dan maar snel een afspraak met ons moeke!!!!

Wil je Woezel en Kiki adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Woezel en Kiki adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier