Zoë is niet meer ter adoptie!!

Haar Doorluchtige Schoonheid Zoë

Mogen we jullie even voorstellen aan Zoë, een lieve, zachtaardige Britse Langhaar van 11 jaar. Ze heeft een pluizige, witte vacht die dagelijks geborsteld moet worden zodat ze geen knopen krijgt. Haar dagmenu bestaat uit harde brokken (jammie, die eet ze maar al te graag), één zakje natte voeding en een kommetje water per dag. Zoë heeft gastrovoeding nodig omdat ze zwakke darmen heeft. Daardoor voelt ze zich tiptop. Haar nieuwe personeel zal deze voeding dus moeten blijven geven.

Af en toe houdt ze van een speelmoment, ondanks haar oudere leeftijd. Dat doet ze het liefst in de buurt van een hoge krabpaal zodat ze zich fel kan uitrekken en het speeltje in de hoogte kan vangen. Ze is ook enorm nieuwsgierig en niet verlegen om op ontdekkingstocht te gaan in huis. Als ze moe is, kruipt ze in haar grijze mandje. Daarin slaapt ze dan luilekker lang, dag en nacht.

Als ze wakker is, vertoeft haar Doorluchtige Schoonheid graag op de vensterbank voor het raam, en dan kijkt ze naar buiten. Naar hoe mooi de wereld wel is. Daarom denken wij dat ze het fijn zou vinden om af en toe buiten te kunnen. Zeker als het binnen warm is.

Aan andere katten is ze niet gewoon, maar door haar zachte persoonlijkheid zou het wel kunnen dat zij met andere vriendelijke seniorkatten kan omgaan. Ze durft te grommen als ze een andere kat ziet omdat ze niet heel gewoon is aan andere dieren. Of ze met kinderen kan omgaan, weten we niet, maar té veel drukte heeft ze niet graag. Dus een gezin met jonge kinderen is zeker niet aangewezen. Ze is nogal gesteld op haar rust.

Aaitjes zijn helemaal haar ding en ze went gemakkelijk aan nieuwe situaties. Heb jij een plaatsje voor deze dame met topklasse? Regel dan maar snel een rendez-vous met haar.

Wil je Zoë adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier