Patatje en Aza

Hoi iedereen! 

Wij zijn Patatje en Aza, twee broertjes van ongeveer drie maanden oud. Samen zijn wij op zoek naar een thuis waar we voor altijd mogen blijven wonen. 

Ik, Patatje, ben een heel sociaal en lief kitten (al zeg ik het zelf). Ik hou van knuffelen en ik geniet van alle aandacht die ik krijgen kan. Als het tijd is voor mijn dutje, doe ik dat het allerliefste op jou. Ik ben heel zachtaardig van nature, maar ik speel natuurlijk ook al wel eens graag lekker door met eender welk speeltje en met mijn broer natuurlijk!

Mijn broer Aza heeft het in het begin wat moeilijker gehad. Hij is wat schuwer en verlegener van nature. Maar eens hij je vertrouwt en alles rond zich gewoon is, snakt hij even goed naar knuffeltjes. Hij is een echte lieverd, en lekker speels en nieuwsgierig. Als hij een dutje wil doen, doet hij dat meestal wel liever alleen. 

Hebben jullie een leuke thuis met een leuk gezin voor ons? Bij voorkeur met een tuintje om op termijn te gaan verkennen of anders met voldoende ruimte en speelgoed zodat we ons niet gaan vervelen? Kinderen zouden geen probleem zijn als we eventjes aan elkaar kunnen wennen. Voor andere katten geldt hetzelfde. Honden kennen we voorlopig nog niet. 

Patatje en Aza niet meer ter adoptie!