Ieder katje telt

Zwerfkat in Leuven is een Leuvense VZW die zich voornamelijk richt op het vangen en verzorgen en steriliseren/castreren van zwerfkatten en de opvang van kittens en tamme volwassen katten. Kittens en gevonden tamme volwassen katten (verdwaald, gedumpt, afgestaan) komen bij opvanggezinnen terecht.

We zijn dus geen klassiek asiel met kooitjes. We zoeken altijd actief (via de chip) naar de baasjes van de opvangkatjes. Indien zij niet gevonden worden dan komen de beestjes ter adoptie. Volwassen verwilderde katten worden teruggeplaatst op hun vangplek en opgevolgd door voederouders.

De vereniging werkt voor 100% met vrijwilligers en is voor het merendeel afhankelijk van giften en donaties. Alles gebeurt dus na de gewone werkuren. Ons werkgebied is beperkt tot Leuven en de deelgemeenten.

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!