Steun ons

De stad Leuven ondersteunt onze organisatie gedeeltelijk en daar zijn we enorm dankbaar voor! Echter zijn deze subsidies lang niet genoeg om al onze kosten te dekken. Daarom hebben we nood aan donaties en ondersteuning zodat we onze missie en visie kunnen verder zetten!

Jammer genoeg zijn financiële middelen onmisbaar. Dierenarts- en medische kosten, evenals benodigdheden en voedsel voor onze opvangkatjes, vergen aanzienlijke uitgaven. Ook onze voederouders die dagelijks voor meer dan 160 zwerfkatjes zorgen, hebben voedsel nodig. Al deze kosten bedragen jaarlijks over de 100.000 euro! Met jouw donatie help je ons ervoor te zorgen dat we onze opvang- en zwerfkatjes een fijn leven kunnen bieden. Bovendien zijn donaties van meer dan €40 per jaar fiscaal aftrekbaar, wat een extra stimulans kan zijn om onze organisatie te steunen.

Doneer je liever niet via één van onderstaande mogelijkheden? Dan zijn rechtstreekse stortingen eveneens mogelijk op ons bankrekeningnummer: BE14 7340 4984 6083.

Sinds 1 januari 2024 zij wij verplicht om de rijksregisternummers te vragen voor elke donatie waarvoor we een fiscaal attest uitschrijven. Vergeet dus zeker niet bij een overschrijving om naast donatie in je melding ook je rijksregisternummer te geven.

Hartelijk dank alvast in naam van het hele Zwerfkat in Leuven team en al onze katjes!

Doe een donatie

Geef onze zwerf- en opvangkatjes een duwtje in de rug door hieronder te klikken op de knop “Ik wil doneren”.

Bedragen vanaf 40€ zijn trouwens fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank alvast in naam van het hele Zwerfkat in Leuven team!

word peter of meter

Steun ons door een naam te kiezen voor een katje dat bij ons in de opvang komt. Je kan de avonturen van jouw katje wekelijks op de voet volgen in onze Facebook meter-en petergroep.  Of word vaste peetouder van een van onze permanente opvangertjes of een van onze zwerfkatkolonies en krijg een maandelijke update via mail.

Koop iets van ons verlanglijstje

Mensen vragen geregeld wat wij nog kunnen gebruiken. Daarom hebben we een verlanglijstje samengesteld op www.bol.com om jou te helpen in de keuze wat onze katjes bij Zwerfkat in Leuven nodig hebben. Je kan hier bestellen en laten leveren bij ons.
📦 Het leveradres voor leveringen en materiaal is:
Zwerfkat in Leuven
Hellekens 2A
3390 Tielt-Winge

Opgelet: Dit is een afleveradres en geen bezoekadres!

Jullie steun betekent de wereld voor ons!
Dankjewel en een dikke poot van alle katjes bij Zwerfkat in Leuven

shop 'till you drop

Wil je online iets aankopen? Dan kan je onze katjes steunen met 1 extra muisklik vanuit je luie zetel, en zelfs zonder dat het jou ook maar 1 cent extra kost!

Hoe werkt dit?

Heel simpel! Klik via onze website op de banner van Trooper.be, en ga dan verder naar de vertrouwde webshop waar je iets wil bestellen. Voor elke aankoop die jij doet op deze manier gaat er een procentje naar Zwerfkat in Le(u)ven. Win-win situatie dus! De lijst van deelnemende webshops is te lang om hier op te sommen, maar er zitten heel wat gekende namen tussen zoals bol.com, Zalando, Coolblue, booking.com, … en voor dierenliefhebbers ook Medpets.

Bestel je soms de favoriete speeltjes of lekker eten of andere spullen voor jouw huisdier via de webshop Zooplus of bol.com? Dan kan je op dezelfde manier tewerkgaan: klik op de banner van Zooplus of bol.com op onze website, en plaats daarna je bestelling. Zo steun je meteen Zwerfkat in Le(u)ven, want wij krijgen ook een procentje van jouw aankoopbedrag op onze rekening.

Wij Trooperen

Online shoppen en ONZE VERENIGING steunen zonder een Euro extra te betalen? Maak kennis met TROOPER. Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via www.trooper.be/zwerfkatinleuven. Een procentje van jouw aankoop gaat recht naar onze kas.

Zooplus

Iets nodig voor je beestjes? ZooPlus heeft het gegarandeerd. En door op bovenstaande banner te klikken, krijgen wij een procentje op jouw aankopen. En dat zonder dat het jou meer kost. Is dat niet handig?

Bol.Com

Ook via bol.com kan je nu bestellen en tegelijkertijd een procentje aan ons geven. En dat kost je helemaal niks extra. Gewoon eerst via onze website passeren en op bovenstaande banner drukken. Dat is alles.

sponsor ons als bedrijf

Heeft jouw bedrijf een hart voor dieren? Dan kan je ons sponsoren en hierdoor heel veel katjes helpen!

In ruil voor sponsoring bieden we reclame voor jouw bedrijf op onze website en sociale media, in onze nieuwsbrieven en op onze activiteiten. Interesse om samen te werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@zwerfkatinleuven.be.

Koop in onze winkel

Steun ons door producten te kopen uit onze webshop. Grasduin en geniet van enkele originele en creatieve spulletjes mét een knipoog naar de kattenwereld!

Word vrijwilliger

Zwerfkat in Le(u)ven draait voor 100% op vrijwilligers. Alle hulp, hoe klein ook, is meer dan welkom. Wil jij ook graag een handje toesteken als vrijwilliger, kijk dan snel wat je voor ons kan betekenen door op onderstaande knop te klikken.

volg ons op sociale media

Via Facebook, Instagram en tiktok doen wij geregeld een oproep voor specifieke hulp die we op dat moment nodig hebben. Ook kan je hier onze dagelijkse verhalen volgen.

Volg ons, like onze pagina’s, deel onze berichten met je vrienden, en aarzel vooral niet om te reageren indien je ons graag wil helpen. Potentiële andere geïnteresseerden doorverwijzen naar onze pagina mag uiteraard ook.