De Zwerfkat in Leuven Paastaart

WoodenWonders is een uniek en liefdadig project gericht op het ondersteunen van zwerfkatten in de omgeving van Leuven. Het project specialiseert zich in het creëren van duurzame en handgemaakte houten oorbellen, die met veel zorg en vakmanschap worden vervaardigd. Door de verkoop van deze milieuvriendelijke sieraden kunnen we de kosten dekken die nodig zijn om onze zwerfkatjes te helpen.

De opbrengst van WoodenWonders wordt gebruikt om de zorg voor de zwerfkatten in Leuven te financieren. Dit kan variëren van medische zorg en voedselvoorziening tot het creëren van veilige schuilplaatsen. Het project heeft als doel de levenskwaliteit van deze dieren te verbeteren, en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere en milieuvriendelijke wereld.

Door het kopen van deze prachtige houten oorbellen, kunnen klanten niet alleen genieten van unieke en stijlvolle accessoires, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor zwerfkatten in Leuven. WoodenWonders is een prachtig voorbeeld van hoe creativiteit en sociale betrokkenheid samenkomen om een positieve impact te creëren op zowel het milieu als de dieren in nood.

Karen Damen zegt op haar Instagram-account: “In a perfect world every home would have a cat and every cat would have a home” Zo blij met (en trots op) mijn handgemaakte WoodenWonders oorbelletjes!”

Karen Damen zegt op haar Instagram-account: “In a perfect world every home would have a cat and every cat would have a home” Zo blij met (en trots op) mijn handgemaakte WoodenWonders oorbelletjes!”

Sharon's Art

Betreed de betoverende wereld van Sharons creaties, waar kleur en fantasie samenkomen voor het welzijn van onze geliefde katjes. Sharon, een getalenteerde vrijwilliger, heeft met zorg en toewijding een reeks prachtige miniatuurschilderijen gemaakt om onze pluizige vrienden te ondersteunen.

Elk schilderijtje is een uniek kunstwerk dat een explosie van levendige kleuren en speelse krullen en vormen toont. Deze visuele traktaties nodigen de kijker uit om zich onder te dompelen in een wereld van vreugde en verwondering, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de zorg voor onze katjes.

Omdat het handgemaakte creaties zijn, is er van elk schilderij slechts één exemplaar beschikbaar. Dit maakt elk stuk bijzonder en waardevol.

Onze CreaClub Creaties

Ontdek de schattige Kattensleutelhanger, handgemaakt door onze getalenteerde ZIL Creamadammen. Kies uit tientallen unieke modellen om je sleutelbos op te fleuren met een vleugje poezenliefde. Word een trotse eigenaar van deze lieve katjes en draag tegelijkertijd bij aan een goed doel.

Je hebt ook de optie om een van onze prachtige wandbordjes te kiezen, vakkundig ontworpen en vervaardigd door onze getalenteerde Creaheren.

Elke aankoop ondersteunt kittens en mama poezen met vaccins, papflesvoeding, sterilisatie en dierenartskosten.

Meter- en peterschappen

 • Peter- of meterschap solo

  15,00

  ✔ Aantal namen: 1 ✔ Fiscaal attest ✔ Lid Facebook groep

 • Peter- of meterschap duo

  25,00

  ✔ Aantal namen: 2 ✔ Fiscaal attest ✔ Lid facebook groep ✔ Certificaat via mail

 • Peter- of meterschap trio

  45,00

  ✔ Aantal namen: 3 ✔ Fiscaal attest ✔ Lid facebook groep ✔ Certificaat via mail ✔ Foto's via mail ✔ Filmpje via mail ✔ Korting bon webshop 10%

 • Peter- of meterschap quattro

  75,00

  ✔ Aantal namen: 4 ✔ Fiscaal attest ✔ Lid facebook groep ✔ Certificaat via mail ✔ Certificaat via post ✔ Foto's via mail ✔ Foto's via post ✔ Filmpje via mail ✔ Welkomst pakket ✔ Korting bon webshop 10%