Nieuw in De Zil Shop

 • Feestdagen

  Taart

  Waardering 0 uit 5
  12,00

WoodenWonders is een uniek en liefdadig project gevestigd in Leuven, gericht op het ondersteunen van zwerfkatten in de omgeving. Het project specialiseert zich in het creëren van duurzame en handgemaakte houten oorbellen, die met veel zorg en vakmanschap worden vervaardigd. Door de verkoop van deze milieuvriendelijke sieraden kunnen ze de kosten dekken die nodig zijn om de zwerfkatten te helpen.

Meter- en peterschappen

Peter- of meterschap solo

15,00

Peter- of meterschap duo

25,00

Peter- of meterschap trio

45,00
Peter- of meterschap solo Peter- of meterschap duo Peter- of meterschap trio
Selecteer opties Selecteer opties Selecteer opties

✔ Aantal namen: 1
✔ Fiscaal attest
✔ Lid Facebook groep

✔ Aantal namen: 2
✔ Fiscaal attest
✔ Lid facebook groep
✔ Certificaat via mail

✔ Aantal namen: 3
✔ Fiscaal attest
✔ Lid facebook groep
✔ Certificaat via mail
✔ Foto’s via mail
✔ Filmpje via mail
✔ Korting bon webshop 10%

15,00 25,00 45,00
 • animal, cat, basket-3027886.jpg
  15,0075,00

  Doe iemand een solo, duo, trio of quatro peter- of meterschap cadeau. Het allerleukste cadeau ideetje voor Cat lovers, jong en...

Permanente meter- en peterschappen

Donaties

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!