Ellie

Hallo daar, 

Ik ben Ellie een jonge lieve kattin van iets meer dan een jaar oud. Nog niet zo lang geleden ben ik mama geworden van een kleintje, maar nu deze groot aan het worden is wil ik terug het single leven in! Lekker mijn eigen paté opeten, geen oppas meer nodig en urenlang kunnen slapen!

Mijn witte haren laten rondslingeren is niets voor mij hoor, als een echte mama heb ik een kuis obsessie en ben ik me dan ook constant aan het opfrissen. ‘s Morgens en na je werkdag sta ik klaar voor een beetje knuffels, oppakken heb ik niet heel graag. Wel mag je me op mijn vaste plekjes aaien.

Mensen zijn voor mij geen probleem (kindjes laat ik gewoon met rust of ik trek me terug als het me teveel wordt), enkel tegenover andere dieren ben ik nog op mijn hoede. Door de venster heb ik al een paar keer een hond gezien, dat leek me initieel maar niks. Andere katten krijgen ook eerst heel fel geblaas langs mijn kant, maar ik word wel rustiger naarmate de tijd vordert. Een plekje alleen kan dus prima werken voor mij, als je toch al een diertje in huis hebt, is een langzame en correcte introductie sowieso een noodzaak.  

Ellie niet meer ter adoptie!