Aanvraag lidmaatschap ZIL Academy

Elke dag merken wij op dat dierenwelzijn en het zwerfkattenbeleid van de Stad Leuven nog onbekend tot weinig gekend is bij de Leuvense jongeren en daarom hebben we een lessenpakket met een aantal modules klaargestoomd, speciaal voor de Leuvense scholen. Niet onbelangrijk detail hierbij: de modules zijn volledig gratis en uitgewerkt. Ze omvatten steeds een handleiding voor de leerkracht, een invulblaadje voor de leerlingen en een PowerPoint presentatie. De modules zijn gericht op de 3de graad lager en de 1ste graad secundair onderwijs.

U kan kiezen om zelf aan de slag te gaan met de modules of om een spreker van ons vrijwilligersteam uit te nodigen. U kan 1 of meerdere modules voorstellen of laten voorstellen aan uw klas(sen).

Wij, Marit en Jannegien, zijn twee leerkrachten uit het Leuvense die deel uitmaken van het vrijwilligersteam van de VZW Zwerfkat in Le(u)ven. Wij komen met veel plezier voor jullie klas staan om het reilen en zeilen van Zwerfkat in Leuven en dierenwelzijn te komen uitleggen.

Overtuigd? Vraag dan hier toegang aan voor onze lesmodules of stuur ons een mailtje via info@zwerfkatinleuven.be

Ben je al geregistreerd lid? Log dan even in met je gebruikersnaam of mailadres en je wachtwoord.