Abeltje is niet meer ter adoptie!!

Leuvens stadsmeneertje Abel 

Hey iedereen,

De naam is Abel. Meneertje Abel. Ik ben een prachtige wit-zwarte kater van ongeveer 12 jaar oud en ik ben zeer bedreven in het charmeren van de dames. Vraag dat maar aan mijn opvangmama.

Ik heb al best wat levenswijsheid en hier en daar wat kwaaltjes, maar hey wie niet? En toch houdt me dat niet tegen om de ideale huiskater te zijn. Elke dag neem ik twee medicijntjes, eentje tegen mijn schildklier die te snel werkt en eentje tegen de pijn door artrose. Ik neem deze super flink met mijn aangepaste voeding. Daardoor voel ik mij kiplekker.

Ik zie niet meer super goed en dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds zie ik alleen het goede rondom mij, maar soms schrik van objecten dichtbij. Maar ons mama bij ZIL en ik hebben onze eigen taal ontwikkeld zodat ik exact weet wanneer het tijd is voor mijn medicijnen, wanneer ze wil dat ik naar haar toe kom en ook waar alles zich bevindt. De max. Onze mama zegt dat ik een rustige knuffelkat ben. Ik lig graag naast je in de zetel of op het bed en andere poezen zijn ok voor mij als ze even rustig zijn als ik. Geen drukte voor mij.

Mijn tandjes zijn ook mooi geblonken bij de dokter zodat ik voor jou mijn allercharmantste glimlach kan bovenhalen wanneer je eens komt daten met mij. Honden zijn echt mijn ding niet. Jonge kinderen ook niet omdat ik geen drukte meer hoef. Ik ben altijd gewoon geweest om alleen te leven met mijn baasje in alle rust en huiselijkheid.

Ik zou wel graag ook eens buiten de grassprietjes onder mijn pootjes kunnen voelen. Kortom, een rustige mand voor mij alleen met een veilig, afgebakend tuintje erbij zou voor mij perfect zijn. Zullen we eens daten? Dan kunnen we eens kennismaken met als chaperonne ons mama bij ZIL. Ze doet dat heel goed, hoor.

Wil je Abeltje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier