Zwerfkat in Leuven zet zich met hart en ziel in voor de zorg en het welzijn van zwerfkatten in onze stad. Onze inspanningen zijn gericht op het redden, rehabiliteren en herplaatsen van deze diertjes. Maar dit belangrijke werk kan niet worden gedaan zonder uw steun.

Wanneer u doneert aan Zwerfkat in Leuven, investeert u in een toekomst waarin geen enkele kat in onze stad zonder zorg of een thuis hoeft te zijn. Uw bijdrage helpt bij het financieren van essentiële medische behandelingen, voeding, onderdak en meer voor de katten die we redden. U ondersteunt ook onze voorlichtingscampagnes om het bewustzijn over zwerfkatten en hun behoeften te vergroten.

Uw gift, hoe groot of klein ook, maakt een wereld van verschil voor deze katten die zo hard onze hulp nodig hebben. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden om te doneren. Doneer vandaag nog en help ons een betere toekomst te creëren voor de zwerfkatten van Leuven. Samen kunnen we hun leven veranderen.

Vaste peetouder

Woody is een zwart-witte kater van 14 jaar met een vleugje doofheid, een dosis reuma, en een stemvolume waar een operazanger jaloers op zou zijn. Ondanks zijn stramme poten, zorgt Woody dat zijn wensen luid en duidelijk gehoord worden. Bij de eerste hongerkriebels zet hij een miauwconcert op waar de…

Vaste peetouder

U heeft gekozen om €25,00 maandelijks te doneren.

Ik doneer voor katje
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25,00 Maandelijks