Bedankt dat je overweegt om ons te steunen

De werkings- en medische kosten voor onze katjes lopen steeds hoog op. Ze bedragen per jaar meer dan €80.000. Gelukkig worden we hiervoor deels ondersteund door de Stad Leuven. En daar zijn we hen immens dankbaar voor.

Maar voor het overige deel van de kosten zijn we dus geheel afhankelijk van uw steun. Het materiaal en de voeding voor onze opvangkatjes kosten handenvol geld, net als het eten dat voederouders dagelijks aan meer dan 200 zwerfkatjes geven.

Op deze pagina staan een aantal mogelijkheden om te steunen

Doe een donatie

Geef onze vrijwilligers een duwtje in de rug door hieronder te klikken op de knop “Ik wil doneren”.

Bedragen vanaf 40€ zijn trouwens fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank alvast in naam van het hele Zwerfkat in Leuven team!

Rechtstreekse stortingen zijn eveneens mogelijk op ons bankrekeningnummer: KBC BE.14.7340.4984.6083

Steun ons voor maar €1 per maand

Heb je al gehoord van het platform Teaming? Via Teaming kun je maandelijks 1 euro doneren aan onze werking.

Geen zware investering, maar een zeer belangrijke ondersteuning voor ons voor allerlei medische kosten. Al die centjes gaan integraal naar onze fluffies waarvan er altijd wel eentje een klein of groot kwaaltje heeft en dus zoef zoef naar de dokter moet.

Vele eurootjes samen geven ons een megaduw in de rug.

 

Word meter of peter

Steun ons door een naam te kiezen voor een katje dat bij ons in de opvang komt. Je kan de avonturen van jouw katje wekelijks op de voet volgen in onze Facebook meter-en petergroep. Afhankelijk van de gekozen formule ontvang je nog meer goodies zoals foto’s, filmpjes etc … Klik op de groene knoppen voor meer details.

Bezoek onze webshop

Steun ons door producten te kopen uit onze webshop. Interessant zijn natuurlijk de zelfgemaakte spulletjes van onze CreaClub dames waarvan je er een aantal hier ziet staan.

 

KOOP EEN KADOOTJE VOOR ONZE KATJES

Shop er eens lekker op los voor onze fluffies vanuit je luie zetel!
Koop je al eens graag een cadeautje voor onze schatjes, maar weet je niet goed wat te kiezen? Wij kunnen daar in komen. Daarom hebben we op vraag van onze ZILse poesjes nu een verlanglijst aangemaakt bij Amazon volgens hun noden.

Gedaan met twijfelen, we serveren u alles op een dienblaadje. U hoeft maar op een paar knopjes te duwen en klaar is kees!

Shop er dus maar eens lekker op los door op onderstaande knop te drukken. Op deze manier ben je zeker dat je een gift doet die er echt toe doet en waar onze opvangertjes nood aan hebben op dit moment. Het kittenseizoen is in aantocht, dus we hebben vooral nood aan voeding en materiaal voor de allerkleinsten.

En kers op de taart… Je hoeft niet eens op te staan uit je luie zetel. Je hoeft het cadeautje nergens af te halen of zo. Amazon bezorgt je cadeautje rechtstreeks aan onze opvangertjes. Easy peasy!

KOOP VOOR JEZELF

Op alle online aankopen die je voor jezelf doet op Amazon via onderstaande knop krijgen wij een klein percentje.

Jou kost het niets.

De Amazon winkel heeft een gigantisch uitgebreid assortiment.

Doneer materiaal en voeding

We kunnen heel veel materiaal gebruiken of een nieuw leven geven, op voorwaarde dat het in goede staat en proper is. Risico op besmetting willen we hierbij uiteraard te allen prijze vermijden. Daarom vragen we dat materiaal dat je wil doneren wasbaar of afwasbaar is. Speelgoedmuisjes, krabpalen,… horen niet tot deze categorie.

Een overzicht van wat we zoal nodig hebben:

  • Voeding: op heel wat plaatsen in Leuven wonen voederouders die je enorm dankbaar zullen zijn voor elk zakje of potje eten dat je schenkt.
  • Kattenspullen: kattenbakvulling, vliegtuigveilige transportmandjes, eetbakjes,…
  • Medicatie: alle medicatie voor katten die ongeopend is en nog niet vervallen, kunnen we zeker gebruiken. Voorbeelden zijn ontwormingsproducten (Milbemax, Milbactor, Profender,…) of producten tegen vlooien en teken (Stronghold, Stronghold plus), maar ook producten voorgeschreven of aanbevolen door een dierenarts zoals antibiotica, oogdruppels, oogzalfjes, producten tegen diarree,…
  • Ander verzorgingsmateriaal: ijzeren hondenbenches, warmtelampen, warmtematten (snugglesafe), koelmatten, desinfecterende handgel, pamperdoeken, latex handschoenen, wegwerp-schoenovertrekken,…

Heb je materiaal voor ons? Of twijfel je of iets nog bruikbaar is? Neem dan contact op via info@zwerfkatinleuven.be om verder af te spreken

Neem ZIL op in je testament

 

Heb jij al nagedacht over je erfenis? Wil je graag een goed doel opnemen in je testament?

Wel, dan kan je kiezen voor Zwerfkat in Le(u)ven als begunstigde via een duolegaat. Dit is een formule waarbij jouw erfgenamen en Zwerfkat in Le(u)ven allebei baat hebben. Iedereen wint dus, behalve de staatskas. De tarieven voor successierechten liggen immers lager als deze door een goed doel betaald worden.

Een juiste formulering is cruciaal, dus laat je hierbij goed begeleiden door een notaris of andere specialist. Weet dat er een verschil bestaat tussen een klassiek en een omgekeerd duolegaat. Fiscaal gezien zal het resultaat hetzelfde zijn, maar bij de tweede optie vermijd je dat het goede doel in eerste instantie eigenaar wordt van je volledige nalatenschap.

Shop online

 
Wil je online iets aankopen? Dan kan je onze katjes steunen met 1 extra muisklik vanuit je luie zetel, en zelfs zonder dat het jou ook maar 1 cent extra kost!
 

Hoe werkt dit?

Heel simpel! Klik via onze website op de banner van Trooper.be, en ga dan verder naar de vertrouwde webshop waar je iets wil bestellen. Voor elke aankoop die jij doet op deze manier gaat er een procentje naar Zwerfkat in Le(u)ven. Win-win situatie dus! De lijst van deelnemende webshops is te lang om hier op te sommen, maar er zitten heel wat gekende namen tussen zoals bol.com, Zalando, Coolblue, booking.com, … en voor dierenliefhebbers ook Medpets.

Bestel je soms de favoriete speeltjes of lekker eten of andere spullen voor jouw huisdier via de webshop Zooplus? Dan kan je op dezelfde manier tewerkgaan: klik op de banner van Zooplus op onze website, en plaats daarna je bestelling. Zo steun je meteen Zwerfkat in Le(u)ven, want wij krijgen ook een procentje van jouw aankoopbedrag op onze rekening.

WIJ TROOPEREN

Online shoppen en ONZE VERENIGING steunen zonder een Euro extra te betalen? Maak kennis met TROOPER. Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via www.trooper.be/zwerfkatinleuven. Een procentje van jouw aankoop gaat recht naar onze kas.

ZOOPLUS

Iets nodig voor je beestjes? Zoo Plus heeft het gegarandeerd. En door op onderstaande banner te klikken, krijgen wij een procentje op jouw aankopen. En dat zonder dat het jou meer kost. Is dat niet handig?

BOL.COM

Ook via BOL.COM kan je nu bestellen en tegelijkertijd een procentje aan ons geven. En dat kost je helemaal niks extra. Gewoon eerst via onze website passeren en op onderstaande knop drukken. Dat is alles.

Sponsor als bedrijf

 

Wil je je als bedrijf inzetten voor de dieren, en zo ons de kans geven om nog meer katjes te helpen? Dat kan!

In ruil voor sponsoring bieden we reclame voor jouw bedrijf op onze website en sociale media, in onze nieuwsbrieven en op onze activiteiten. Interesse om samen te werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@zwerfkatinleuven.be

Doneer Tijd

Zwerfkat in Le(u)ven draait voor 100% op vrijwilligers. Alle hulp, hoe klein ook, is meer dan welkom. Wil jij ook graag een handje toesteken als vrijwilliger, kijk dan snel wat je voor ons kan betekenen door op onderstaande knop te klikken. 

Volg Ons Op Social Media

Via Facebook en Instagram doen wij geregeld een oproep voor specifieke hulp die we op dat moment nodig hebben.

Volg ons, like onze pagina, deel onze berichten met je vrienden, en aarzel vooral niet om te reageren indien je ons graag wil helpen. Potentiële andere geïnteresseerden doorverwijzen naar onze pagina mag uiteraard ook.