Ash en Cros

Hallowkes!

Wij zijn Ash en Cros, twee broertjes van ongeveer drie maanden oud. Samen zijn wij op zoek naar een thuis waar we voor altijd mogen blijven wonen. 

Ik, Ash, ben een heel sociaal kitten. Zei ik heel sociaal? Ik bedoel heel heel heel sociaal… Ik wil met iedereen knuffelen en ik kom mijn aandacht opeisen, of je er nu tijd voor hebt of niet. Ik hou van spelen en ik tast af en toe ook wel eens graag de grenzen af van wat ik wel en niet mag. 

Cros, mijn broer, is in het begin een beetje meer verlegen, maar daar zet hij zich snel over eens hij eventjes heeft kunnen wennen. Hij houdt ook van knuffels, maar enkel op momenten dat hij daar zin in heeft. Hij zit liever naast je schoot dan erop, maar af en toe laat hij zich eens verleiden door de warmte. 

Samen hebben we lekker veel energie en liefde te geven voor ons nieuwe gezinnetje. Hebben jullie een leuke thuis voor ons? Bij voorkeur met een tuintje om op termijn te gaan verkennen of anders met voldoende ruimte en speelgoed zodat we ons niet gaan vervelen? Kinderen zouden geen probleem zijn als we eventjes aan elkaar kunnen wennen. Voor andere katten geldt hetzelfde. Honden kennen we voorlopig nog niet.

Wil je Ash en Cros adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier